Handbolls-VM damer: Sverige – Holland

Sverige möter Holland under tisdagskvällen i damernas Handbolls-VM. Efter två raka vinster väntas nu de svenska damerna följa upp med ytterligare en segern om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 5
Odds (1-X-2): 1,60 – 9,00 – 2,75

Odds från Mybet

De svenska handbollsdamerna har inlett VM i Danmark på bästa möjliga sätt. Först en klar seger mot Angola med 37 – 23 och i den senaste matchen så vann man mot gruppens svåraste lag Polen med knappa 31-30.

Nu är det Holland som väntar härnäst, med matchstart 20:45 i kväll. Ett Holland som också har två raka segrar, över Kina och Angola, men som aldrig lyckats besegra Sverige. Holland har dock målsprutan Estavana Polman som toppar skytteligan i VM så här långt med 19 mål på 20 skott, en spelare som kan göra det där lilla extra som krävs och en spelare som Sverige får se upp med.

Sverige kan vänta sig en tuff match i kväll men spelbolagen tror ändå på en svensk seger och spelbolaget Mybet ger relativt låga 1,60 på att Sverige tar sin tredje raka och därmed seglar upp som ny gruppetta. Ett spel på Holland ger oddset 2,75 gånger pengarna.