Helgens sport och odds

Helgen stundar för de flesta och många är lediga från arbetet. Dock tar aldrig sporten och då inte heller oddsen ledigt. Vi har en intensiv sporthelg med allsvenska matcher, Wimbledon-finaler samt Tour de France som startar.

På lördag ställs systrarna Williams mot varandra genom damfinalen i Wimbledon. Det har tidigare hänt en gång och då var det Serena som drog det längsta strået. Serena har vunnit titeln två gånger tidigare medan Venus tagit fyra titlar. Venus som för övrigt bara har tappat ett set under hela turneringen. Två systrar i storform bäddar för en högintressant final där vi på Odds Online tror på knapp seger för Venus som är ute efter revansch på sin syster. :Expekt: betalar bästa oddset på 2.10. Går ni på motsatsen och tror på Serena hittar ni även det oddset hos :Expekt: på 1.85.

Herrfinalens kombatanter är i nuläget inte känt men med högsta sannolikhet blir det precis så som spelexperterna tippade innan turneringen startade, nämligen att förstaseedade Federer möter andraseedade Nadal. En högintressant match som garanterat kommer bjuda på fina odds åt bägge hållen tack vare en mycket svårtippad drabbning. :Unibet: har redan satt oddsen för den troliga finalen där vinst för Federer betalar 1.67 och vinst för Nadal 2.15. Vågar du?

På lördag startar också Frankrikes bidrag till cyklingseliten när ”le tour”, Tour de France, drar igång med sin första etapp. Cyklisterna skall ta sig från Brest till Plumelec, motsvarande en sträcka på 195,5 kilometer. Favoriter till vinst i den här etappen är Oscar Freire och Alejandro Valverde som både fått oddsen 4.33 av :bet365:. Oddsen för vem som tar hand om titeln det här året tillsammans med bergkungs- samt poängkungsoddsen hittar du här.

Slutligen spelar Allsvenskan sin 13:e omgång utspritt de kommande dagarna med start imorgon lördag. På söndag möts Djurgården och Trelleborg nere i Skåne där vi troligtvis får se Johan Oremo´s debut för DIF. Trelleborg visade sig starka genom att slå Göteborg på nya Ullevi med 2 – 0 och blir absolut ingen lätt match för stockholmarna. Djurgården hade dock en hel del avbräck sist och får tillbaka spelare från avstängning. Bästa odds för Djurgården erbjuder :Unibet: på 2.45. Vi på Odds Online tippar seger för järnkaminerna.