Helgens stora fotbollsmatcher del 2

Söndagen bjuder på ännu fler stormatch i Europa och då är det främst i Premier League som gäller. Vad säga om Manchester United mot Chelsea eller Tottenham mot Liverpool? Fyra lag som förväntas vara med i toppen av ligan och vi har nöjet att presenter de bästa oddsen just nu.

Tottenham mot Liverpool

Matchstart: Söndagen den 18:e september 14:30
TV: Viasat Fotboll, Viasat Premier League HD
Livestreaming: Viaplay.se

Varken Tottenham eller Liverpool ses som en av de stora utmanarna till Premier League-titeln i den kommande säsongen av Premier League. Men båda lagen har ambitioner att vara med i toppen och i alla fall slåss om en plats till Champions League, vilket gör detta möte ytterst viktigt för båda lagen.

Liverpool har gjort en blandat intryck när de har vunnit mot Arsenal med 2-0 men samtidigt kryssat mot Sunderland och förlorat mot Stoke. Tottenham har dock inte presterat mycket bättre som har blivit utskåpade av både Manchester United och Manchester City men vann mot Wolverhampton med 2-0 senast i ligan.

Det kommer att bli en svår match att tipp men Tottenham har kraft som hemmalag och det är ju statistiskt säkerställt att hemmalagen alltid har en viss fördel. Spelbolagen är dock splittrade och bästa oddset för en hemmavinst till Tottenham hittar ni hos :ladbrokes till 2.75 gånger pengarna. Tillsammans med :unibet: har :ladbrokes: även det bästa oddsen för en vinst till Liverpool till 2.80 gånger pengarna.

Manchester United mot Chelsea

Matchstart: Söndagen den 18:e september 17:00
TV: Viasat Fotboll, Viasat Premier League HD
Livestreaming: Viaplay.se

Manchester United mot Chelsea är ett tungviktmöte i Premier League med två lag som förväntas slåss om titeln även i år. United har hittills imponerat med full pott och fyra segrar och har öst in hela 18 mål. Även fast spelschemat inte varit det lättaste med möten mot både Arsenal och Tottenham. United har verkligen visat på en enorm styrka i år.

Chelsea har dock inte haft en lika lyckosam inledning och har kryssat mot Stoke och förlorat mot Sunderland. Men i möten mot United brukar de alltid tända till lite extra och det är dags för Fernando Torres att visa att han är en målskytt för de stora matcherna.

Med Manchester United galna inledning kan inte spelbolagen ge annat än en stor fördel för hemmalaget och bästa oddset hittar ni hos :ladbrokes: till 1.91 gånger pengarna. Även i detta möte så har :ladbrokes: även bästa oddset för en vinst till bortalaget, Chelsea, till oddset 5.00