Vilket land lämnar EURO-samarbetet först?

:expekt-logo:Det är väll inget som har missat att många länder inom EURO-samarbetet har haft det svårt, finansiellt, det senaste året. Men hur tror du att det kommer att bli? Enligt oddsen från :Expekt: så är Grekland nr 1 på listan att lämna EURO:n till oddset 1.65.

Det är inte bara Grekland som har det tufft ekonomiskt bland annat Irland och Portugal har sedan länge flaggat för kristider. Men under den senaste tiden är det Italien som ligger närmast en finansiell kris. *Italien är också en av de största ekonomierna inom EU och det skulle bli ett stort nederlag för EU om Italien skulle tvingas att lämna EURO-samarbetet. Trots det så ligger Italien närmast, efter Grekland, att lämna EURO:n först till oddset 5.50 hos :expekt:.

Vilket land kommer att lämna EURO:n först under 2012

Spelstopp 24:e september, odds från :expekt:
Grekland – 1.65
Italien – 5.50
Irland – 6.00
Portugal – 7.00
Spanien – 13.00
Tyskland – 17.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 september, 2011