Hockey-VM startar imorgon!

Då var det dags att inleda årets hockey-vm! Den här gången är det Tyskland som står som värd för arrangemanget och matcherna spelas i Köln, Mannheim och Gelsenkirchen. Odds Online hjälper dig med oddsen och nyheterna!

Tyskland som värdnation inleder med sin match mot USA i Veltins-Arena som till vardags är hemmaarena för fotbollslaget FC Schalke 04. Totalt skall 56 matcher avverkas innan vi har ett segrande lag i årets VM.

Sverige hade sitt genrep mot Danmark igår och vann matchen enkelt med 10 – 3. Man kan väl ställa sig frågan om Danmark verkligen var ett vettigt motstånd inför ett världsmästerskap men så var fallet och Sverige vann matchen vilket måste anses som det viktiga. Att Sverige skulle ta hem hela turneringen är nog ett drömscenario även om Odds Onlines besökare håller Sverige som favoriter i mästerskapet. Hoppet är ändå det sista som överger en.

Sverige inleder turneringen på söndag och möter då Norge som inte bör vara några problem för de gulblå. Norge har ingen direkt lysande hockeyhistoria och är ingen stornation i sporten vilket bör tala för Sveriges manskap. Övriga lag i gruppen som skall besegras är Tjeckien och Frankrike. Oddsen för Sveriges tre första gruppspelsmatcher tillsammans med alla andra odds och övrig information hittar ni på vår Hockey-VM-sida här på Odds Online.