Dags för en ny säsong av Hockeyallsvenskan!

Hockeysäsongen börjar komma igång på allvar. I lördags spelades de första matcherna i SHLs första omgång, och idag drar även hockeyallsvenskan igång! Håll dig uppdaterad hos oss på Oddsonline för speltips, de bästa oddsen och mycket annat!

Serien ser till stor del ut likadant som den gjorde förra säsongen, med två undantag. Mora lyckades i förra säsongen klättra upp i SHL, och ersätts av Leksand som ramlade ner från den högsta ligan. Även Västerås har försvunnit från Hockeyallsvenskan, de ramlade ner till Hockeyettan och ersätts av IF Troja/Ljungby som tog sig upp till Allsvenskan genom förra säsongens kval.

Spela på Hockeyallsvenskan hos bland annat NordicBet!

Ser man till vinnaroddsen hos de olika spelbolagen så lutar det åt en relativt bekväm serieseger för tidigare SHL-klubben Leksand, som man kan spela på för 2.25 gånger pengarna. Därefter hittar vi i tabellen AIK, MODO och IK Pantern – som går att spela på till oddsen 4,60, 7,50, respektive 13 gånger pengarna. Men som vi lärt oss vid det här laget så kan hockey sluta precis hur som helst, så varför inte spela på någon av högoddsarna och ha chans till riktigt fin utdelning? Du kan spela på årets upplaga av Hockeyallsvenskan till riktigt fina odds hos bland annat NordicBet! Hos oss hittar du de bästa oddsen inför alla säsongens matcher ihop med sändningstider, speltips, nyheter och annat – allt för att du ska få en fantastisk hockeysäsong!

Spela på Hockeyallsvenskan hos NordicBet här  >