HockeyAllsvenskan: Fortsätter Karlskrona sitt segertåg mot Timrå?

Förra säsongen jumbo i HockeyAllsvenskan, Karlskrona HK, har varit det stora utropstecken i inledningen på denna säsong och endast förlora en av nio matcher än så länge, med en imponerande målskillnad. I kväll gästar laget Timrå och frågan är om det återigen blir en storstilad seger för blekingelaget.

Matchstart: 19:00
Odds (1-X-2): 2,85 – 4,10 – 2,05 (betway)

Karlskrona HK har denna säsongen tystat alla tvivlare och har än så länge imponerat stort när nio omgångar av HockeyAllsvenskan har spelats. Laget toppar tabellen med 24 poäng av 27 möjliga och med en imponerande målskillnad på +32! Den enda förlusten kom i bortamötet, 3-4, mot Oskarshamn.

Dagens motståndare Timrå har däremot inte övertygat lika stort i inledningen på säsongen och har skrapat ihop 11 poäng vilket innebär en 11:e placering i tabellen för det forna Elitserielaget.

Det är en lång resa som Karlskrona får göra inför mötet med Timrå och kanske kan det påverka blekingelaget i kväll. Kollar man på oddsen inför kvällens match är Karlskrona favorit och spelbolaget betway ger oddset 2,05 för en bortaseger till KHK och 2,85 om Timrå skulle ta hem tre viktiga poäng på hemmaplan.

Nedsläpp är klockan 19:00 i kväll.