Hockeyallsvenskan fortsätter

Elitserien är på ingång och kör snart igång. Vi på Odds Online tycker att säsongen 2009/2010 är då hockeyallsvenskan också borde få sitt erkännande. Och det är på god väg. Viasat kör en storsatsning med sin nya kanal Viasat Hockey och kommer visa mycket matcher under säsongen. Grymt kul! Ikväll är det omgång två som gäller!

Första omgången av Hockeyallsvenskan spelades i onsdag och det var högintressant omgång direkt. De två förväntade topplagen AIK och Malmö möttes direkt och AIK drog längsta strået efter vinst i sudden death. Växjö gjorde va de skulle och vann mot Borås i omgångens målrikaste match, 6 – 4. Mora tog sin första seger men däremot fick både Västerås och Almtuna stryk som ändå är lag som vi på Odds Online tror kommer klara sig till playoff.

Ikväll spelas tre matcher i omgång två och det är även här två mycket intressanta matcher. Redhawks tar emot Mora i Malmö Arena och här tror vi på Malmöseger. Malmö Arena är Sveriges bästa hockeyarena och den kommer lyfta sitt lag även i år. Motståndarna kommer få det tufft. Den andra mycket intressanta matchen är Växjö som åker till Leksand för ett slag om tre tuffa poäng. Misstänkt bet för Växjö som får se sig besegrade av riktigt svårslagna Leksand.

Nedan får ni kvällens bästa odds just för de tre matcherna. Lycka till i spelandet och följ gärna Hockeyallsvenskan här på Odds Online som ger er tabellerna, informationen och de bästa oddsen!

Malmö – Mora

1: 1:70 – :Centrebet:
X: 4,60 – :Centrebet:
2: 2,75 – :Betway:

Leksand – Växjö

1: 1,45 – :Betway:
X: 4,75 – :Centrebet:
2: 5,30 – :Betway:

Borås – Bofors

1: 1,85 :Centrebet:
X: 4,50 :Betway:
2: 3,20 :Betway: