HockeyAllsvenskan: Tre poäng ett måste för Djurgården mot Tingsryd

I HockeyAllsvenskan fortsätter dramatiken. I dag möter Djurgården Tingsryd hemma och vinner de inte dagens möte så är direktplatsen till kvalserien i princip förlorad.

Matchstart: 19:00
Odds (1-X-2): 1,30 – 6,00 – 6,50 (betway)

En vinst i kväll är nästan ett måste för Djurgården för att ha chans på direktplatsen till kvalserien, som Västerås har hand om i dagsläget. Efter förlusten i den föregående omgången ligger nu Djurgården sex poäng efter Västerås och med bara två omgångar kvar efter denna så är tre poäng i dag ett måste. I konkurrensen om direktplatsen tampas Djurgården även med BIK Karlskoga som har ett försprång med ett poäng, vilket gör läget än mer prekärt.

Oddsen från spelbolagen talar också för en hemmaseger för Djurgården i kväll trots att även Tingsryd är i behov av poäng för att hålla distansen till Almnuna i botten av serien. Ett spel på Djurgården som vinnare i dagens enda möte i HockeyAllsvenskan ger låga 1,30 gånger pengarna hos betway. Men tror du att Tingsryd kan skaka Djurgården i denna måstematch så ger ett oavgjort 6,00 gånger pengarna och en seger till bortalaget 6,50 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.