Idag drar Ishockey-VM igång!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Idag är det dags för Ishockey-VM i Ryssland att dra igång. Sverige möter Lettland nu på eftermiddagen och är givetvis klar favorit. Kikar vi dock på vilka lag som är favoriter att vinna turneringen så tror spelbolagen på Kanada, Finland eller Ryssland.

Ett VM hemma är givetvis stort i Ryssland, som har misslyckandet från Sotji-OS färskt i minnet, och därmed har man satsat stort med ett stjärnspäckat lag för att ro hem VM-guldet.

Kikar vi dock på oddsen från spelbolaget Unibet så tror man inte på en säker seger till Ryssland ändå. Ett spel på att Ryssland tar hem guldet ger just nu höga 3,00 gånger pengarna vilket är nästan ett lika högt odds som på Kanada till oddset 3,10. Unibet tror också att Finland kan kommer att utmana om guldet då man ger oddset 4,10.

Tro Kronor ges inte några större chanser at ta hem VM-guldet. Kanske inte jättekonstigt då man har haft många återbud från NHL-spelare och har inte några av de riktiga storstjärnorna i laget, som när bröderna Sedin ledde laget fram till ett VM-guld i 2013-års turneringen. Kikar vi på oddsen så ger ett spel på att Sverige ta hem guldet hela 9,00 gånger pengarna.

I premiären är dock Tre Kronor klara favoriter när man ställs emot Lettland och ett spel hos Unibet ger just nu låga 1,18 gånger pengarna på en seger. Det är dock viktiga poäng som står på spel för att få ett så enkelt motstånd som möjligt senare i slutspelet.

Gå till Unibet för att betta på Ishockey-VM

Vinnaroddsen på Ishockey-VM

Ryssland 3,00
Kanada 3,10
Finland 4,10
Sverige 9,00
Tjeckien 15,00
USA 20,00
Schweiz 61,00
Slovakien 76,00
Norge 276,00
Vitryssland 276,00
Tyskland 301,00
Lettland 326,00
Frankrike 601,00
Danmark 351,00
Kazakhstan 751,00
Ungern 2501,00

Spela riskfritt på Ishockey-VM hos Unibet

Unibet ger dig möjligheten att betta riskfritt på Ishockey-VM om du inte har ett konto hos spelbolaget. Skapa ett konto och betta på Ishockey-VM till oddset 1,40 eller högre och du får insatsen tillbaka, upp till 100 kronor, om spelet inte går in. En eventuell vinst får du givetvis behålla. Pengarna som du får tillbaka kan du ta ut direkt eller fortsätta att spela med utan något krav på omsättning.

Läs mer om erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 maj, 2016