Inför AIK – FC Dnipro

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Efter storförlusten mot Napoli i den inledande omgången av Europa League-gruppspelet har AIK chans att ta revansch i hemmamatchen mot det ukrainska laget Dnipro. Oddsen talar dock för ytterligare en förlust för AIK.

Matchstart: 21:05
TV: Tv4 Sport

AIK stod bra upp mot ett B-betonat Napoli i den inledande omgången i Europa League-gruppspelet, även om resultat blev en svidande förlust med 4-0. I kvällens möte i den andra gruppspelsomgången så möter AIK den ?lättaste? motståndaren i gruppen det ukrainska laget Dnipro. Dnipro överraskade dock när de tog en meriterande 2-0 seger mot PSV i gruppen, så det kommer inte bli ett lätt möte för AIK.

AIK behöver framförallt se upp med Dnipros snabbe anfallare Matheus och med en Daniel Majstorovic ur form, som troligtvis kommer att starta på bänken, och med Milosevic borta är det Niklas Backman och Per ?Perta? Karlsson som kommer att bilda ett mittbackspar. I övrigt har AIK en mer eller mindre komplett trupp med endast Robin Quasion och Gabriel Özkan som frågetecken.

Dnipro favorit till 2,20 gånger pengarna

Ser man till oddsen är AIK nederlagstippade, trots hemmplan, till oddset 2,95 gånger pengarna hos Paf. Dnipro är ett starkt hemmalag men ett relativt svagt bortalag därmed ger spelbolaget relativt höga 2,20 gånger pengarna om de vinner kvällens möte.

Matchen kommer att starta klockan 21:05 och sändas i Tv4 Sport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 oktober, 2012