Inför Arsenal – Tottenham

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I morgon eftermiddag har vi ett hett London-derbyt mellan Arsenal och Tottenham i Premier League, två lag som är desperata efter poäng. Oddsen från spelbolagen pekar på en seger till Arsenal även fast de inte övertygade senast mot Fulham.

Matchstart: 13:45
TV: Viasat Fotboll, Viasat Fotboll HD

Tottenham ligger i nuläget en poäng före Arsenal på en blygsam sjundeplats, med 17 poäng, i Premier League. Det är därmed av yttersta vikt för båda lagen att ta poäng i denna match, helst tre, för att inte hamna för långt efter topplagen.

Både Arsenal och Tottenham har skador i truppen att ta hänsyn till och båda lagen har även ett flertalet spelare som deltagit i veckans landskamper. Men det är derby som gäller och då viker man sig inte en tum, oavsett vilka spelare som ställs på planen eller hur slitna de är efter veckans matcher. Och det kommer att bli oerhört intressant att se hur denna match kommer att utveckla sig.

Betway håller Arsenal som favorit

Spelbolagen tror på en säker seger till hemmalget Arsenal och i dagsläget ger Betway 1,95 gånger pengarna om Arsenal vinner och 3,50 om Tottenham tar hem detta spännande möte.

Senast lagen möttes på Arsenals hemmaarena Emirates Stadium så vann Arsenal med förkrossande 5-2. Arsenal övertygade dock inte direkt Fulham senast, trots att matchen slutade 3-3. Magkänslan säger att detta kan sluta oavgjort, vilket skulle ge 3,60 gånger pengarna hos betway.

Oddsen inför Arsenal – Tottenham Hotspurs

1-X-2
1.95 – 3.60 – 3.50

Spela hos betway

Fler odds från spelbolagen hittar ni nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 november, 2012