Inför England – Italien i Fotbolls-EM

I den sista kvartsfinalen i Fotbolls-EM 2012 är det England och Italien som möts vid 20:45 i kväll. Tittar man på oddsen så väntas denna kvartsfinal att bli den jämnaste och spelbolagen är oense om vilket lag som egentligen är favorit.

Matchstart: 20:45
TV: Tv4, Tv4 Sport Xtra

Ja den fjärde kvartsfinalen i Fotbolls-EM 2012 mellan England och Italien väntas bli en riktig rysare. Varken Italien eller England har haft någon större förhoppning på medalj.

Positivt för England är att Wayne Rooney är tillbaka och gjorde det enda målet i den sista gruppspelsmatchen mot Ukraina. En annan viktig spelare för England är mittfältaren Steven Gerrard som ska visa vägen för Englands ynglingar.

Italien kommer att få klara sig utan den viktiga mittbacken Giorgio Chiellini som skadade sig mot Kroatien. Viktiga för Italien är mittfältaren Andrea Pirlo samt anfallaren Antonio Cassano som både har gjort det mycket bra hittills i turneringen.

Spelbolagen är oening om vilket lag som är favorit

När England och Italien möts nu i kvartsfinal är spelbolagen oeniga vilket lag som egentligen är favorit i detta möte. Med tanke på Englands skador inför mästerskapet med avbräck från bland annat Frank Lampard och Gary Cahill såg det tufft ut. Men efter vinst mot både Sverige och Ukraina samt oavgjort mot Frankrike så vann de grupp d. Det var inte heller många som trodde på Italien heller men italienarna motbevisade kritikerna och gjorde en mycket bra match när de inledde mot Spanien i den första gruppspelsomgången.

Tittar man på oddsen är det oerhört jämnt. Betsson tror på England till 2,75 gånger pengarna och samma odds ger Paf till deras motståndare Italien. En svårtippad match enligt spelbolagen med andra ord. Dessa två lag vet dock hur man spelar defensivt och om du tror att det kommer att bli en tight och tillknäppt möte så ger båda spelbolagen 3,00 gånger pengarna vid ett oavgjort resultat innan full tid.

< ?php $bet_obj_array = array(56271); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>