Inför Hannover – Helsingborg

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Trots att Helsingborg endast förlorade med uddamålet mot Hannover senast är känslan att kvällens möte, på bortaplan, kommer att bli en relativt enkel historia för hemmalaget Hannover. Något som även oddsen från spelbolagen talar för.

Matchstart: 21:05
TV: Tv4 Sport
Livestream: CSports

Senast lagen möttes, i den föregående omgången av Europa League på Olympia i Helsingborg, var Hannover det bättre laget och tog ledningen med 1-0 redan i den 12:e minuten. En ledning som laget höll ända till den 91:a minuten då Álvaro Santos kvitterade för Helsingborg. Ett resultat som var mycket bra för Helsingborg med tanke på hur matchbilden såg ut.

Kanske slappnade Helsingborg av för mycket och trodde att denna match var i hamn. För två minuter senare, i den 93:e minuten, så tog Hannover återigen ledningen efter ett svagt försvarsspel av Helsingborg. Och det blev även slutresultatet. av

Den matchen visar så tydligt hur Helsingborg, och de Allsvenska lagen i stort, har problem med när det kommer till spel ute i Europa. Man har svårt att sätta sina chanser samtidigt som man inte orkar att hålla tätt i 90 minuter.

På Hannovers hemmaplan ger spelbolagen Helsingborg små chanser att överraska och ett spel på Helsingborg som vinnare ger hela 9,90 gånger pengarna hos Betsson. Och spelbolaget ger låga 1,26 gånger pengarna om hemmalaget Hannover tar hem detta möte.

Spela hos Betsson

Har du inget konto sedan tidigare hos Betsson så ange kod ”ODDSONLINE” när du skapar ett konto för att få 50 kronor gratis att spela för.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 november, 2012