Inför Helsingborg – Levante

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Helsingborgs IF tar emot Levante på Olympia i kvällens Europa League. Sist lagen möttes i gruppen vann Levante med 1-0 men nu gäller det för Helsingborg att ta tre poäng. Dock håller Paf gästerna som favorit trots bortaplan.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4 Sport

Helsingborg har endast skrapat ihop en poäng än så länge i gruppen trots att man har spelat bra. Mot Levante senaste förlorade man med 1-0 efter att ha slarvat vid en frispark. Dock var man bra med hela matchen och borde minst ha tagit ett poäng, sett till de chanser som man skrapade ihop.

Helingborg är man piskade att ta tre poäng i kväll för att ha chans att avancera till slutspelet. Levante ligger tvåa i gruppen på 7 poäng vilket innebär att de samtidigt måste förlora även i nästa omgång för att Helsingborg ska kunna komma i kapp. Leder gruppen för tyska Hannover som är klara för slutspel.

Paf håller som sagt Levante som favorit i kvällens möte till relativt höga 2,10 gånger pengarna. Ett spel på Helsingborg som vinnare ger 3,40 gånger pengarna.

Matchen kommer att starta vid klockan 19:00 och kommer att sändas i Tv4 Sport.

Se nedan för fler odds från spelbolagen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 november, 2012