Inför Metalist Kharkiv – Malmö FF

Malmö FF möter återigen Metalist Kharkiv men denna gång på bortaplan. Efter utskåpningen hemma med 1-4 är Malmö FF inte längre aktuella för avancemang till slutspel. Spelbolagen tror inte på att Malmö rår på Metalist på bortaplan.

Matchstart: 21:05
TV: Tv11, Tv4 Sport

Se spelschema och odds för övriga matcher i Europa League

I det första mötet lagen emellan i Europa League så var det Malmö FF som tog tag i taktpinnen när de gjorde 1-0 relativt tidigt i förra mötet. Men efter tio minuter så kvitterade Metalist och efter att samma spelare blev utvisad fem minuter senare så såg det ut som att Malmö hade sin chans att ta hem matchen, men så blev det inte.

Fininho målade för Metalist precis innan den första halvleken var över och under den andra halvleken så blev det ytterligare två mål för bortalaget. Malmö måste framförallt förbättra sitt defensiva spel för att ens kunna ha en chans i kvällens match mot Metalist Kharkiv.Det som väger över tilol Malmö FF:s nackdel är att Dardan Rexhepi inte kommer till start.

Malmö FF kommer att få klara sig utan både Wílton Figueiredo och Pontus Jansson som båda drog på sig gula kort. För Metalist Kharkiv så kommer både Jonathan Cristaldo och Taison att vara avstängda. Avbräck som kommer att påverka lagen i princip lika mycket.

Metalist Kharkiv leder gruppen i Europa League och har inte förlorat på de senaste tio hemmamatcherna. Ett vinst här gör att det ukrainska laget i princip har en fot i slutspelet. Spelbolagen tror att Metalist kommer att ta en enkel hemmaseger och :betfair: ger dig det bäst oddset till 1.27 gånger pengarna.

Se de senaste oddsen från spelbolagen för Metalist Kharkiv mot Malmö FF