Inför Parma – Inter

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Dagens intressantaste möte kommer att spelas i Serie A på Stadio Ennio Tardini mellan Parma och Inter. Trots att Inter liggar trea i Serie A är det ett tufft möte att vänta mot 12:e placerade Parma i kväll. Parma har inte förlorat på hemmaplan denna säsong och oddsen talar för ett jämnt möte.

Matchstart: 21:00
TV: Tv4 Sport Xtra
Livestreaming: CSports

Även om Parma är svårslaget på hemmaplan, tre vunna och tre oavgjorda, så har bortaplan varit Inters melodi denna säsong, med endast tre tappade poäng på sju bortamöten i Serie A och med 16-5 i målskillnad.

Dock har Inter haft det tufft den senaste tiden med ett oavgjort resultat hemma mot Cagliari, förlust mot Atalanta borta och även en svidande 3-0 förlust i Champions League mot Rubin Kazan. Därmed gäller det för Inter ställa om i denna match och hitta tillbaka till vinnarformen.

Inter har en del skador i truppen på bland annat Dejan Stankovi?, Joel Obi och Gaby Mudingayi. Dessutom kommer de att få klara sig utan både Cassno och Walter Gargano. Lägg därtill att holländare Wesley Sneijder, som ryktas vara på väg till Milan, inte kommer att vara med i truppen. Det kommer med andra ord att bli en del pusslande för Inters tränare Andrea Stramaccioni.

Även Parma har haft en tung period med endast två poäng på de tre senaste matcherna i ligan.

Oddsen talar för ett jämn möte

Det är ett jämnt möte att vänta mellan två lag som längtar efter tre poäng. Parma är ett mycket starkt hemmalag på Stadio Ennio Tardini samtidigt som topplaget Inter gästar med en sviktande form och med en del bortfall av spelare. Ett spel med Inter som vinnare ger oddset 2,40 hos Betway, som också ger oddset 2,85 gånger pengarna om Parma tar hem detta möte.

Matchen startar klockan 21:00 och kommer att sända i Tv4 Sport Xtra eller CSports

Odds Parma – Inter (1-X-2)

2,85 – 3,30 – 2,40 (Betway)

Spela hos Betway

Se nedan för ännu flera odds från spelbolagen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 november, 2012