Inför Premier League: Spelbolagen oense

På lördag smäller det. Världens bästa liga, engelska Premier League, drar igång igen och en knapp vecka innan premiären pekar oddsen på ett trekejsarslag mellan Manchester United, Chelsea och Liverpool.

Manchester United vann Premier League ifjol men har sedan dess tappat sin stora stjärna, Cristiano Ronaldo. Truppen är förstås fortfarande av hög kvalitet, men frågan är om man klarar av att hålla främsta utmanarna Chelsea och Liverpool bakom sig.

Spelbolagen är tveksamma. :Betsson: tror att man klarar uppgiften medan :Ladbrokes: tror på Chelsea med nye tränaren Carlo Ancelotti till oddset 3,00.

:Betway: har samma odds på Manchester United och Chelsea, två lag som förresten möttes i helgens Community Shield. En match som vanns av Chelsea efter straffavgörande.

Främsta utmanare till United och Chelsea enligt oddsen är Liverpool. Ett tungt tapp i Xabi Alonso men ersättaren Alberto Aquilani håller hög klass.

När det gäller ”Big Four” ligger Arsenal sämst till att se sig passerade enligt spelbolagen. Arsenal har tappat mark till de tre övriga storlagen på senare år och nu utmanas man främst av storsatsande Manchester City.

Även Tottenham Hotspur, Aston Villa och Everton tippas hamna högt upp i årets Premier League.

Läs mer om Premier League