Ingen revansch för Arsenal enligt oddsen

Morgondagens stormöte i Europa är definitivt Manchester United mot Arsenal. Sist Arsenal gästade United på Old Trafford i Premier League så blev siffrorna förkrossande 8-2. Kollar man på oddsen inför lördagens möte så är det ytterligare en förlust som väntas för Arsenal.

Matchstart: 13:45
TV: Viasat Fotboll, Viasat Sport HD

Även om siffrorna sannolikt inte blir av samma storleksordning som det föregående mötet på Old Trafford i Premier League, så talar det mesta för en seger till Manchester United. Dock gjorde Arsenal en imponerande upphämntning i veckans möte i ligacupen mot Reading. Efter att ha legat under med 0-4 så tog man sig tillbaka i matchen och vann med 7-5.

Manchester United förlorade å andra sidan sitt möte mot Chelsea efter förlängning med 4-5 i ligacupen. Dock så vilade man flera spelare som Wayne Rooney och Robin Van Persie med flera, så man ska inte dra för stora slutsatser av det mötet.

United går om Chelsea i toppen vid seger

I nuläget ligger United på andra plats i ligan, på 21 poäng, ett poäng bakom Chelsea och med lika många poäng som den lokala rivalen Manchester City. Arsenal har däremot lång upp till toppen och ligger just nu sexa med 15 poäng, sex poäng bakom United. En vinst skulle dock göra att Arsenal skulle närma sig toppen och avancera till en fjärde plats.

Låga odds på en hemmaseger till United

Spelbolagen tror på en svår match för Arsenal och håller Manchester United som stor favorit. Ett spel på Arsenal som vinnare i detta möte ger hela 4,70 gånger pengarna hos Bet-at-home. Samma spel på United, som vinnare, ger 1,65 gånger pengarna hos spelbolaget.