Ingen solklar favorit inför årets SM-slutspel i SHL

SM-slutspelet i SHL

Grundserien i SHL är nu avslutat vilket innebär att det är dags för slutspelet att dra igång. Och i helgen inleds slutspelet med Playin. Kikar vi på vinnaroddsen från LeoVegas så är det inget lag som är solklar favorit att ta hem årets SM-guldet.

Som vanligt är det åttondelsfinalerna, eller playin om man vi det, som inleder SM-slutspelet. Och redan nu på lördag är det nedsläpp i de första mötena mellan Hv71 och Rögle samt Växjö och Örebro klockan 15:15.Och i åttondelsfinalerna så är det bästa av tre matcher som gäller.

Vinnarna i åttondelsfinalerna kommer att möta antingen Färjestad eller Luleå. De två kvartsfinalerna som redan är klara är Frölunda mot Malmö och Djurgården mot Skellefteå.

Åttondelsfinalerna avgörs senast den 20 mars och kvartsfinalerna tar vid den 22 mars.

Ingen solklar favorit att vinna SM-guldet

Spelbolagen brukar inte vara sena med att plocka ut sin vinnarfavorit men inför årets slutspel finns det ingen solklar favorit. Hos LeoVegas så toppar Färjestad vinnarlistan men till hela 4,50 gånger pengarna. Och därefter kan du spela på Luleå till 5,50, Frölunda till 5,75 och Djurgården till 6,50 gånger pengarna. Intressanta odds för den som tro sig redan nu veta vem som tar hem SM-guldet.

Gå till LeoVegas här för att betta på din favorit