Ishockey-VM: Bronsmatch USA – Tjeckien

Idag ska Tjeckien och USA gör upp om bronset i Ishockey-VM och oddsen talar för att det blir hemmanationen som tar hand om bronsmedaljen.

Matchstart: 16:15
TV: TV4
Odds (1-X-2): 3,35 – 4,70 – 1,73

Odds från Redbet

Varken USA eller Tjeckien kunde rå på Ryssland respektive Kanada i semifinalerna, trots bra spel. I semifinalen mellan Tjeckien och Kanada så tog Kanada ledningen med 2-0 i den andra perioden, efter ett inte allt för övertygande tjeckiskt spel. Men därefter så tryckte Tjeckien på och gav Kanada knappt en chans att utöka ledningen och hade själva en puck inne men som dömdes bort. Forceringen av Tjeckien räckte inte för att kvittera och Kanada störde tjeckerna så pass att avsluten aldrig blev farliga.

I mötet mellan USA och Ryssland så stod matchen länge och vägde men när Ryssland väl tog ledningen i den 48 minuten så lossnade det rejält för ryssarna som till slut vann med hela 4-0.

Det ska bli en mycket spännande bronsmatch som givetvis är extra viktig för hemmanationen Tjeckien. Men tjeckerna stod för en riktig urladdning mot Kanada och frågan är om de kan ladda om i bronsmatchen. Kikar vi på oddsen talar de till Tjeckiens fördel till 1,73 gånger pengarna jämfört med ett spel på USA som ger 3,40 gånger pengarna hos Redbet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 maj, 2015