Ishockey-VM: Italien – Sverige

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll kommer Tre Kronor att avsluta gruppspelet i Ishockey-VM då man möter Italien och allt annat än tre poäng för Sverige vore ett stort fiasko.

Matchstart: 19:45
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 30,00 – 13,00 – 1,03 (betway)

Sverige har mött Italien vid tre tillfällen under 2000-talet med tre säkra segrar och med 15-1 i målskillnad. Sverige har endast förlorat mot Kanada, i sudden, i årets turnering samtidigt som Italien endast har vunnit en match i grupp A så här långt, i 2-1 segern mot Frankrike.

Italien har fortfarande något kvar att spela för och tar man tre poäng mot Sverige samtidigt som Danmark förlorar sina två sista matcher, och tar 0 poäng, klarar man sig undan nedflyttning, dock är det scenariot föga troligt. Vinner Sverige matchen har man fortfarande chans att toppa gruppen, om Kanada inte tar tre poäng i morgondagens match mot Norge vilket det givetvis förväntas göra.

Tre Kronor kommer att sakna Joakim Lindström, som gick ut skadad i matchen mot Kanada på grund av sträckning i ljumsken, som kommer att stå över kvällens match mot Italien för att vara fit for fight i kvartsfinalen.

Sverige är stor favorit i kväll och spelbolaget betway ger otroligt låga 1,03 för en svensk seger och hela 30,00 om Italien skulle vinna inom full tid.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 maj, 2014