Ishockey-VM: Kan Tyskland skrälla igen?

Den tredje dagen i Ishockey-VM 2011 är det dags för Ryssland att vinna tillbaka sin heder. Mot Tyskland var Ryssland stora favoriter, men nu ställs de ryska laget emot Slovenien och är ännu större favoriter. Övriga intressanta matcher är värdnationen Slovakien som ställs emot Tyskland samt Schweiz som möter Vitryssland. Kolla in dagens matcher med de bästa oddsen från spelbolagen. Det finns riktiga högoddsare, som ändå har en chans att ta en seger.

Dagens matcher i Ishockey VM 2011 blandar och ger. Två möten anses vara avgjorda på förhand, i alla fall om man kollar på oddsen från spelbolagen.

Klockan 16:15 möter Kanada ett Frankrike som gjorde en bra match mot Schweiz senast men nu går de med alla sannolik bet. Det bästa oddset för en vinst till Kanada hittar du hos :bet24: och :unibet: till 1.03 gånger pengarna.

Ryssland är nu ute efter att återta sin heder efter nederlaget mot Tyskland. Och i dag ställs det ryska laget mot Slovenien, där allt annat än en seger är en större skräll än förlusten mot Tyskland. Spelbolagen ger inte Slovenien någon större chans och det bästa oddset för en vinst till Ryssland hittar du hos :bet24: och :unibet: till 1.02 gånger pengarna. Rysslands motståndare Slovenien kan nog hoppas på ett kryss till oddset 19.00 hos :bwin:, då en vinst verkar föga troligt då :unibet: har det bästa oddset till 32.00 gånger pengarna.

Nu blir det spänning på riktigt i Ishockey-VM 2011

Kvällsmatcherna, med nedsläpp 20:15, bjuder på mycket spänning när Schweiz möter Vitryssland och Tyskland möter hemmanationen Slovakien.

Schweiz har haft några framgångar under de senaste åren medan Vitryssland har halkat efter. Men i och med Schweiz dåliga inledning mot Frankrike, där de dock vann efter förlängning, samt att Vitryssland kunde till viss mån stå emot Kanada, även fast det inte räckte hela vägen. Schweiz är dock favoriter till 2.00 gånger pengarna (:bet24:,:unibet:), där ett spel för en Vitrysk vinst ger 3.55 gånger pengarna hos :bwin:. Hur som helst så är det ett spännande möte vi har framför oss med två lag som siktar på att gå vidare till slutspelet.

Hemmanationen Slovakien kommer att få möta ett segervisst Tyskland som kommer att stråla av självförtroende efter bragden mot Ryssland. Slovakien hade det bitvis tungt mot Slovenien vilket inte bådar gott för hemmafansen inför detta möte. Det kommer bli ett hårt tryck på läktaren och båda lagen kommer att få kämpa för en seger. Detta är det jämnaste mötet hittills i Ishockey-VM och det är ingen man vill missa. Men enligt spelbolagen är Slovakien det starkaste laget till 1.50 gånger pengarna hos :bet24: och :unibet:. Det gör att oddset 5.30 hos :bwin: för en vinst till Tyskland mycket intressant och spelbart.

Kolla in de bästa oddsen just nu för Ishockey-VM 2011