bet365

Ishockey-VM: Kanada – Sverige

Tre Kronor har en tuff uppgift när man i kväll möter Kanada i kvartsfinalen i Ishockey-VM. Ett stjärnspäckat Kanada som har övertygat mot ett Sverige som inte har kommit upp till nivå så här långt och oddsen talar inte helt oväntat till Kanadas fördel.

Matchstart: 19:15
TV: TV4
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,40 – 5,50 – 6,00
Att vinna (1-2): 1,20 – 4,33
Över/under 5,5 mål: 2,10 – 1,66

Odds från Ladbrokes >

Tre Kronor har inte kommit upp till den nivå som man kan förvänta sig i detta mästerskap. I den sista matchen i gruppspelet blev detta extra påtagligt då man blev totalt utspelade av Ryssland, en match som till slutade 1-4.

Kanada har imponerat i gruppspelet men fick sig en läxa när man förlorade mot Finland med hela 0-4. Trots den förlusten så är Kanada ett lag som är högaktuellt för medaljerna, och som är rejält revanschsugna efter förnedringen mot Finland. Med stjärnspelare som Taylor Hall, Connor McDavid, Corey Perry, Ryan Ellis och Matt Duchene så är detta Kanada ett lag att räkna med.

Det som är än mer besvärligt för Sverige är att man har fått ta sig hela vägen från Moskva till St Petersburg för att spela denna kvartsfinal, och med en del strul på vägen vilket innebar att man missade onsdagens tidiga träningspass.

Förutsättningarna är inte de bästa för Tre Kronor inför denna kvartsfinal och det är mycket man har att jobba på och som måste bli bättre om man ska kunna rå på ett stjärnspäckat Kanada.

Oddsen talar också sitt tydliga språk och frågan är om något kanadensiskt landslag har favoriserats så stort inför en match mot Tre Kronor. Och kikar vi på oddsen från Ladbrokes inför denna match så ger ett spel låga 1,40 gånger pengarna medan ett spel på Sverige ger hela 6,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 maj, 2016