Ishockey-VM: Norge – Sverige

Även fast Sverige är klar favorit mot Norge i Ishockey-VM i kväll kommer det att bli en tuff match. Spela hos betway och du får marknadens bästa odds på Sverige som vinnare i deras kampanj Toppodds.

Matchstart: 20:15
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 8,50 – 7,50 – 1,20 (betway)
Toppodds – Sverige som vinnare: 1,30* (betway)

*maxinsats 250 kronor

I kväll kommer Sverige att möta Norge i Ishockey-VM. Spelbolagen tror på en enkel seger till Sverige men Norge har visat upp ett bra spel med undantag för gårdagens storförlust mot Kanada.

Norge fick igår sig en riktig tankeställare när ett Kanada, som hade mycket att bevisa inför mötet, dominerade och vann enkelt med 7-1. Norge saknade då Ole-Kristian Tollefsen och Marius Holtet, två tunga avbräck, som enligt uppgifter ska vara tillgängliga till kvällens match mot Sverige.

Sverige har likt Kanada mycket kvar att bevisa i turneringen och har inte direkt rosat marknaden med ett bländande spela, tvärtom. Man har ett VM:ets sämsta Power Play-statistik något som måste förbättras inför slutspelet samtidigt som många spelare har mycket kvar att ge.

Det är därmed ett pressat Tre Kronor som kommer att gå ut på isen i kväll, även fast man är stor favorit, och bland annat ger spelbolaget betway låga 1,20 gånger pengarna vid en svensk seger och hela 8,00 om Norge skulle vinna.

Specialerbjudande – Toppodds på Sverige som vinnare

Betway ger även marknadens bästa spel på Sverige som vinnare i denna match mot Norge till oddset 1,30 gånger pengarna. På detta odds kan du satsa maximalt 250 kronor.