Ishockey VM: Sverige – USA

I kväll kan det bli en jämn match, men Tre Kronor kommer att sluta som segrare när Sverige möter USA. Det blir i alla utgången om får tro spelbolagen. Odds från :nordicbet: är till exempel 1.85 för vinst till Sverige och 3.25 för vinst till USA.

Båda lagen är klara för mellangruppspel i Ishockey VM, men poängen de tar med sig är viktiga för att få ett bra läge i mellangruppspelet. Tre Kronor har inte spelat klockrent i detta VM, först förlust mot Norge på straffar, sedan en dålig första period mot Österrike. Men laget fick nya krafter under den sistnämnda matchen, som slutade med 3-0 till Sverige. Behåller laget dessa krafter kan det bli en seger mot USA, något som spelbolagen tycks vara överens om. Tror du däremot på seger till USA kan du satsa till exempel satsa hos :nordicbet: till oddset 3.25 och tror du på oavgjort, sätt en slant hos :bwin: till oddset 4.65.

Matchen sänds på TV3, men för dig som inte har TV3 kan du se matchen Sverige-USA live.

I dag spelas även andra intressanta matcher i Ishockey VM: Danmark-Lettland, Österrike – Norge och Finland – Tjeckien. Se odds för dessa matcher nedan.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 4 maj, 2011