Ishockey-VM: Sverige – Frankrike

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kvällens Ishockey-VM möter Tre Kronor succélaget Frankrike i grupp A. Sverige har dock aldrig förlorat mot Frankrike i VM-sammanhang och är given oddsfavorit hos spelbolagen.

Matchstart: 19:45
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,15 – 9,00 – 10,00 (betway)

Frankrike stod för en riktig knall i premiären när man vann straffavgörandet mot Kanada och tog två meriterande poäng mot en av de stora favoriterna i denna turnering. Därefter så förlorade man mot Italien med 1-2 för att senare återigen överraska när man hämtade upp 1-3 till 5-3 mot Slovakien.

Tre Kronor given favorit

I kväll är det Tre Kronors tur att möta Frankrike och Sverige är given favorit om vi kikar på oddsen, vilket inte är så konstigt eftersom man har vunnit de fyra senaste möten lagen emellan. Ett spel på en svensk seger i kväll ger låga 1,15 gånger pengarna av spelbolaget betway samtidigt som ett oavgjort spel ger 9,00 och en fransk seger 10,00.

Även om Tre Kronor är givna favoriter så övertygade man inte i 2-1 seger mot Norge senast och måste höja sig ett snäpp i kvällens match. Cristobal Huet har storspelat i det franska målet så här långt och Tre Kronor får se upp med spelare som exempelvis Pierre-Édouard Bellemare.

Ytterligare skada för Tre Kronor

Inför denna match har vi ytterligare ett bortfall på backsidan i Tre Kronor då Jonas Ahnelöv har lämnat turneringen efter en skada som han ådrog sig mot Norge. Niclas Burström, från svenska mästarna Skellefteå, kommer att ersätta skadade Ahnelöv och därmed har Sverige ingen möjlighet att ta in fler spelare i truppen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 maj, 2014