Ishockey-VM: Sverige – Kazakstan

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Tre Kronor åkte på en tung förlust mot Tjeckien senast i Ishockey-VM och i kväll är det Kazakstan som står på tur. Sverige är givetvis favorittippade men Kazakstan skakade Ryssland tidigare under gruppspelet.

Matchstart: 19:15
TV: TV4
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,18 – 8,00 – 9,00
Att vinna (1-2): 1,10 ? 7,00
Över/under 5,5 mål: 1,60 – 2,20

Odds från betway >

Mot Tjeckien såg det bra ut till en början. Sverige lyckades stå emot Tjeckiens offensiv och vann den första perioden med 2-0. Men i den andra perioden så tryckte Tjeckien på och efter att man till lut kvitterat till 2-1 då klappade Sverige igenom och släppte in två ytterligare mål. I den tredje perioden så höjde sig Tre Kronor men det räckte inte och istället så gjorde Tjeckien 4-2 med fem minuter kvar och där var matchen i princip avgjord och resultatet stod sig matchen ut.

Det som är positivt är att målvaktsspelet fortsätter att se bra ut för Sveriges del men både defensivt och offensivt finns mycket mer att hämta.

Kazakstan har några spelare med NHL-meriter och KHL-spelare som rankas högt och var nära att ta poäng av Ryssland tidigare i gruppspelet.

Sverige har ett klart bättre lag på pappret och bör vara favoriter i denna match, vilket även oddsen talar klart för. I nuläget ger ett spel på en Svensk seger, hos betway, låga 1,18 gånger pengarna medan ett spel på Kazakstan ger oddset 9,00.

Förlorar Sverige mot Kazakstan kan det bli tufft att ta en plats i slutspelet. För Kazakstans del är det i stort sett vinna eller försvinna som gäller.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 maj, 2016