Ishockey-VM: Norge – Sverige

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll kommer Tre Kronor att möta Norge i Ishockey-VM. Norge har två raka segrar så här långt men i kväll väntas det bli förlust och oddsen talar för en säker seger till Sverige

Matchstart: 19:45
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 9,25 – 7,75 – 1,18 (NordicBet)

Norge drömmer om en kvartsfinal efter två raka segrar

Efter två raka segrar mot Italien och Danmark har Norge full pott efter de två inledande omgångarna, trots att man saknar de stora stjärnspelarna i detta VM. Nu börjar norrmännen att drömma om en kvartsfinal, trots att målsättning var att hålla sig kvar i A-VM. Dock ligger de stora utmaningarna framför Norge i denna turnering och i kväll kommer det riktigt stora testet då man möter Sverige.

Tre Kronor har övertygat inledningsvis

Tre Kronor har även de inlett turneringen på ett övertygande sätt och med två segrar, mot Danmark med 3-0 och mot Tjeckien 4-3 efter straffar.

Tre Kronor kommer dock att sakna Daniel Rahimi i denna match som har fått lämna turneringen på grund av en skada han ådrog sig i söndagens match mot Tjeckien. I hans ställe så kommer man troligtvis att ta in Niclas Andersén, som tidigare varit utanför truppen.

Sverige stor favorit mot Norge

Sverige och Norge har möts fyra gånger under 2000-talet med tre segrar till Sverige en seger till Norge efter ett straffavgörande.

Allt annat än en seger mot Norge i kväll vore ett fiasko, vilket även oddsen från spelbolagen talar för. Bland annat ger spelbolaget NordicBet låga 1,18 gånger pengarna för en seger till Tre Kronor och hela 9,25 om Norge skulle överraska.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 maj, 2014