Ishockey-VM: Sverige klar favorit mot Vitryssland

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Efter fiaskomatchen mot Schweiz så ryckte Tre Kronor upp sig rejält när man vann mot Tjeckien med 2-1 i Ishockey-VM. I dag är det Vitryssland som står för motståndet och en vinst är nästan ett måste. Spelbolagen är dock säkra på en svensk seger.

Matchstart: 20:15
TV: Tv4
Odds (1-X-2):  1,12 – 9,50 – 14,00 (Paf)

Hemma-VM kunde ha startat bättre för Tre Kronor. Efter förlusten mot Schweiz, som ligger tvåa bakom Norge i gruppen efter att ha vunnit straffavgörandet mot Kanada, så ryckte Sverige upp sig och vann mot Tjeckien komfortabelt.

I kväll är det Vitryssland som står för motståndet i Ishockey-VM och då är spelbolagen övertygande om att det blir en seger till Sverige. När man pratar om Vitryssland ishockeysammanhang är det många som säkerligen minns kvartsfinalsförlusten i OS 2002 i Salt Lake City. En match som Vitryssland vann med 4-3 och därmed skickade ut Sverige ur turneringen. En förlust som klassas som ett av de största fiaskon i Tre Kronors historia.

Vitryssland har än så länge en vinst, mot Slovenien, och en förlust, mot Tjeckien,i detta mästerskap och har därmed gjort vad man kan förvänta sig av dem.

Sverige klar favorit

En förlust i kväll kan bli dyrbart för Tre Kronor. Oddsen talar dock till Sveriges fördel och ett spel på Tre Kronor som vinnare i detta möte ger oddset 1,12 gånger pengarna av spelbolaget Paf. Ett spel på Vitryssland som vinnare ger 15,00 gånger pengarna.

Alla matcher och odds i dagens Ishockey-VM hittar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 maj, 2013