Ishockey-VM: Sverige – Tjeckien

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Tre Kronor föll mot Ryssland i semifinalen i Ishockey-VM och kommer därmed att möta Tjeckien i dagens bronsmatch. Lagen möttes i gruppspelet och då vann Tre Kronor efter straffar. Kikar vi på oddsen är Sverige favorit.

Matchstart: 15:30
TV: TV4
Odds (1-X-2): 1,85 – 4,50 – 3,45 (Unibet)

I matchen mot Ryssland var det återigen försvarsmissar som fällde Tre Kronor samtidigt som Anders Nilsson, i målet, var inte lika tät som han behövde vara. Det är återigen saker som måste förbättras i dagens bronsmatch mot Tjeckien. Tjeckien föll tungt i sin semifinal mot Finland med 0-3 och besvikelsen var stor efter matchen.

Kollar vi på statistiken så har Sverige och Tjeckien tagit hem bronset i de fyra senaste världsmästerskapen, två var. Dock har Tre Kronor en positiv statistik mot Tjeckien och på de senaste sex matcherna har det blivit fyra segrar för Sverige och två för Tjeckien, vilket givetvis är ett gott tecken.

Tre Kronor har under turneringens gång visat att man kan stå upp mot de bästa lagen när allt stämmer. Därmed är Sverige också klar favorit i dagens bronsmatch till oddset 1,85 hos Unibet samtidigt som ett spel på tjeckerna som segrare ger höga 3,45.
111062

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 maj, 2014