Ishockey-VM: Sverige – Tjeckien

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I Ishockey-VM är det Tjeckien som står på tur i kväll för Tre Kronor. Igår tog Sverige en klar 5-2 seger mot Danmark trots att spelet fortfarande inte är helt hundra. Tjeckien är ett betydligt tuffare motstånd och nu gäller det för Sverige att tända till. Kikar vi dock på oddsen är de mycket jämna.

Matchstart: 19:15
TV: TV4
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,28 – 6,70 – 7,00
Att vinna (1-2): 1,17 – 4,95
Över/under 5,5 mål: 1,93 – 1,84

Odds från betway >

Efter den knappa övertidssegern mot Lettland så vann Sverige över Danmark med 5-2 under gårdagen. Men Sveriges spel övertygar fortfarande inte och det var faktiskt Danmark som hade en 1-0 ledning med sig efter den första perioden innan Tre Kronor fick islossning.

Tjeckien imponerade när man besegrade hemmanationen Ryssland med 3-0 i öppningen av turneringen. Därefter så vann man, knappt, mot Lettland efter en straffläggning, efter att ha tappat en 2-0 ledning.

Kvällens möte mot Tjeckien blir Sveriges stora prov så här långt i turneringen och blir en fingervisning om vad vi kan förvänta oss av detta landslag. Flera av NHL-spelarna har ännu inte kommit upp i nivå och den slarvighet med pucken som laget visat så här långt kommer att straffa sig mot Tjeckien.

Jämna odds med Sverige som knapp favorit

Kikar vi på oddsen är de trots allt jämna inför detta möte. Jämför vi på oddsen från betway så är Sverige knapp favorit då ett spel hos spelbolaget ger oddset 2,30 på en svensk seger och 2,55 om Tjeckien vinner matchen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 maj, 2016