Ishockey-VM: Tre kronor är favoriter

Så var det dags för Tre kronor att göra entré i Ishockey-VM 2011. Och dagen match mot Norge kan anses som ett relativt svårt möte, med tanke på Norges succé i OS förra året. Men det är ett sargat Norge som ställs mot Tre kronor i dagens kvällsmatch. Spelbolagen tror på en säker seger för Tre kronor och bästa oddset hittar du hos :eurobet: till 1.15 gånger pengarna.

Dagens match i Ishockey-VM där Tre kronor möter Norge, spelas under kvällen med start 20:15. Matchen sänds i Tv3, men om du inte har tillgång till denna kanal kan du även se Norge mot Tre kronor live direkt i din dator.

Lördagen bjuder även på flera matcher i Ishockey-VM. Vi har ytterligare ett helnordiskt möte, med start 16:15, där Finland möter Danmark. Där Finland är favoriter till 1.22 (:bet24:) gånger pengarna. Den andra eftermiddagsmatchen gäller Tre kronors gruppmotståndare USA och Österrike. Österrike är ännu inte ett etablerat lag och ett stjärnspäckat USA förväntas slå ett underlägset Österrike.

Den andra kvällsmatchen som gör sällskap med Tre kronor, med start 20:15, kommer att spelas mellan fjolårets vinnare Tjeckien och Lettland. Lettland är inte så lätta att slå som man kan tro. De brukar spela väldigt defensivt och satsar på kontringar eller power play-mål. Frågan är om de kan rubba Tjeckien som brukar blanda och ge. En Tjeckisk vinst verkar odiskutabel och bästa oddset hittar du hos :redbet: till 1.19 gånger pengarna.

Kolla in de bästa oddsen just nu för Ishockey-VM 2011

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 april, 2011