Ishockey-VM: Tre Kronor – Slovenien

Vid klockan 16:15 kommer Tre Kronor att möta Slovenien i Ishockey-VM. En match som Sverige bör vinna och spelbolagen är säkra på sin sak.

Matchstart: 16:15
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,05 – 14,00 – 18,00 (betway)

Slovenien har än så länge bara tagit ett poäng i Ishockey-VM, i mötet med Danmark, och ligger sist i grupp s. Dock gjorde Slovenien det bra mot Tjeckien under gårdagen men man orkade inte hålla emot och Tjeckien kunde till slut vinna med 4-2.

I Tre Kronor är Jimmie Ericsson fortfarande skadad och riskerar att missa resten av VM:et. Niklas Persson är dock tillbaka efter sin skada och väntas kunna vara med på isen. De som hade hoppas på förstärkningar från NHL i form av bröderna Sedin och Alexander Edler får vänta tills på tisdag då Sverige möter Danmark.

Det verkar som att landslagsledningen nu har bestämt sig för att Jhonas Enroth är förstemålvakt eftersom han kommer att stå även i denna match.

Kollar man på oddsen från spelbolagen är det låga odds till Tre Kronors favör och ett spel på Sverige som vinnare ger låga 1,05 gånger pengarna hos bland annat betway.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.