Kalmar FF vinner i Halmstad

Sista omgången i Allsvenskan, klassisk match i Premier League och toppmöte i Serie A. Där har ni lite av fotbollsutbudet i helgen.

På söndag spelas den sista omgången i Allsvenskan och Kalmar FF och Elfsborg gör upp om guldet. Eller gör upp och gör upp, Kalmar har självklart redan säkrat guldet då målskillnaden är alldeles för bra för att Elfsborg ska kunna gå om.

Om vi istället fokuserar på matcherna Halmstad-Kalmar och Gefle-Elfsborg tippar många att Kalmar kommer nöja sig med oavgjort medan Elfsborg kommer köra över Gefle.

Vi tror dock på ett annat scenario, nämligen det att Kalmar tar ledningen medan Elfsborg inser att guldet är kört. Därför satsar vi på Kalmarseger – 2,20 :bet365: – och oavgjort i Gävle – 3,60 :unibet:.

Samtidigt spelas två mycket viktiga matcher i bottenstriden. GIF Sundsvall jagar kvalplatsen och måste vinna mot formstarka Malmö FF borta. Man jagar Ljungskile som gästar Örebro.

Vi tror att Ljungskile försvarar kvalplatsen, mer för att GIF Sundsvall inte klarar vinna i Malmö än för att Ljungskile vinner i Örebro.

Här hittar du de Allsvenska oddsen.

Toppmöte i Premier League
Helgens abslolut fotbollshöjdpunkt är förstås mötet på Emirates Stadium mellan Arsenal och Manchester United. :888sport: ger 3,30 på Arsenal medan :betsson: ger 2,40 på United. Krysset betalar 3,25 hos :eurobet:.

Arsenal är i störst behov av poäng men formen på sistone talar inte för seger. Matchen känns dock oviss, även om gästerna får hållas som favoriter.

Lite i skymundan av mötet mellan Arsenal och United får ni heller inte missa söndagens toppmatch i Serie A mellan Inter och Udinese.