Kan Spurs hålla nollan mot Chelsea?

:ladbrokes-logo:Toppmatchen och tillika Londonderbyt mellan Tottenham och Chelsea på söndag är synnerligen intressant.

Chelsea som började säsongen starkt och som har en spelartrupp som få kan mäta sig med är inne i en avgrundsdjup svacka. Senaste fiaskot kom så sent som igår då man förlorade med 1-0 mot Marseille i Champions League.

Tottenham däremot vann oväntat sin grupp under sitt debutant år i Champions League och har under de senaste omgångarna tvålat till både Arsenal och Liverpool i Premier League.

Sett till form är alltså Tottenham utan tvekan i förarsätet men allt är inte guld och gröna skogar i norra London. Tottenham har, trots att de försöker slå sig in i den absoluta toppen inte lyckats hålla nollan sedan premiären mot Manchester City vilket måste anses som klart oroande för Harry Redknapp, sån tur är fungerar offensiven utmärkt nu när defensiven fallerar.

Ett bevis på det är att Tottenham, tillsammans med ärkerivalerna Arsenal, var det lag som gjorde flest mål under årets Champions League gruppspel.

?Tottenham har antingen ett försvar med stukat självförtroende eller satsar dem bara på tok för offensivt. Hursomhelst så är en sak säker, hålla tätt kan dem inte. Jag spelar att Chelsea kommer göra minst ett mål i denna matchen till 1,28 gånger pengarna? säger Andreas Gillberg på :Ladbrokes:.