Kvalet till Allsvenskan: GIF Sundsvall – Halmstads BK

I kvalet till Allsvenskan är det återigen GIF Sundsvall och Halmstads BK som gör upp om det Allsvenska kontraktet. Förra säsongen var det Halmstad som straffade Sundsvall och frågan är om Giffarna kan gta revansch denna säsong.

Matchstart: 18:30
TV: Tv4 Sport
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,30 – 3,00
Att säkra det Allsvenska kontraktet: 1,85 – 1,85
Oddsen är hämtade från Unibet

Sundsvall och Halmstad möts återigen i kvalet till Allsvenskan

Precis som förra året är det GIF Sundsvall och Halmstads BK som möts i kvalet till Allsvenskan. Denna gång är det dock Halmstad slåss för att behålla kontraktet medan Sundsvall drömmer om en återkomst till Allsvenskan. Kvalet kommer att spelas över två matcher och i den första matchen i kväll är det GIF Sundsvall som har hemmaplan.

Båda lagen har bra form

I slutskedet av Allsvenskan så kämpade Halmstad tappert och inför den sista omgången hade man tagit två raka segrar och ytterligare en seger, mot Brommapojkarna, hade säkrat det Allsvenska kontraktet. Så blev det inte och matchen mot Brommapojkarna slutade 1-1 och därmed är det kval mot Sundsvall som väntar i kväll.

Även Sundsvall har en hyfsad form i Superettan och på de fem senaste matcherna har laget två vinster och tre oavgjorda matcher.

Sundsvall är favorit i kvällens första möte

Kollar man på oddsen så är Giffarna knapp favorit i kvällens möte på hemmaplan och spelbolaget Unibet ger oddset 2,25 gånger pengarna för att Sundsvall tar tag i taktpinnen i kväll och oddset 3,00 om Halmstad skulle vinna kvällens match på bortaplan.

Mycket osäkert om vilket lag som säkrar det Allsvenska kontraktet

Oddsen för vilket lag som kommer att säkra det Allsvenska kontraktet är så jämna de kan bli och Unibet ger oddset 1,85 gånger pengarna på både Halmstad och Sundsvall som vinnare över de två matcherna.