Kvalet till SHL: Leksand – Malmö nu ska det avgöras!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Direktkvalet till SHL har vi haft en spännande uppgörelse mellan Leksand och Malmö. Med 3-3 i matcher ska det i kväll avgöras vilket av dessa två som spelar i SHL nästa säsong. Leksand har hemmais i kvällens avgörande och är spelbolagen favorit.

Matchstart: 19:00
TV: Viasat Hockey, TV10
Odds (1-X-2): 2,15  – 3,88 – 2,85
Att vinna: 1,68 – 2,15

Här hittar du de senaste kvaloddsen hos Unibet

 

Det har verkligen varit en rafflande matchserie mellan Leksand och Malmö i detta Direktkval till SHL. Malmö inledde med en bortaseger för att därefter förlora två raka. Med 2-1 i matcher kunde Leksand ta ett grepp om Direktkvalet men Malmö tog en viktig seger hemma med 3-1 och utjämnade till 2-2 i matcher. Leksand utökade till 3-2 i matchserien med att vinna 2-1 hemma. I måstematchen på hemmais vann Malmö med 6-3 i en otroligt spännande, tuff och jämn match, siffrorna till trots, och utjämnade återigen.

Med 3-3 i matcher ska det därmed i kväll avgöras om det blir Malmö eller Leksand som spelar i SHL nästa respektive HockeyAllsvenskan säsong. Leksand har hemmais och det är givetvis en fördel men spelar Malmö som man gjorde senast i 6-3 segern så är frågan om hemmais räcker för Leksands del.

Leksand favorit att ta SHL-platsen

Kikar vi på oddsen håller spelbolagen ändå Leksand som favorit i kväll även om bland annat Unibet ger 2,15 på en hemmaseger till Leksand och 2,85 gånger pengarna om Malmö skulle vinna under ordinarier matchtid.

Vinnaroddsen för Unibet talar dock sitt tydliga språk och ett spel på Leksand som vinnare, inklusive övertid och straffar, ger oddset 1,68samtidigt som ett spel på Malmö ger 2,15 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 april, 2015