Lämnar Solskjaer härnäst?

Premier League tränare att lämna härnäst enligt oddsen

Det är flera tränare hänger löst i Premier League. Men kikar vi på oddsen från 888sport så ligger Ole Gunnar Solskjaer och Marco Silva mest pyrt till.

Ole Gunnar Solskjaer har fått utstå mycket kritik i inledningen på säsongen i Premier League. Vilket inte är så konstigt då Manchester United har den sämsta säsongsinledningen på 30 år. Och efter 8 omgångar har man bara tagit nio poäng och ligger på plats nr 12 i tabellen.

På söndag är det ärkerivalen, och ligaettan, Liverpool som gästar på Old Trafford. Alla räknar med en ny förlust som därmed fördjupar krisen ytterligare. Det kan tom bli så att United inom en snar framtid ligger på en nedflyttningsplats. En oacceptabel situation för en storklubb som Manchester United, som räknas in bland de rikaste i världen.

Solskjaer hänger löst

Det har börjat att viskas om att Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjaer hänger löst. Men klubben sägs backa upp honom och tänker långsiktigt. Frågan är dock hur länge fansen accepterar den ursäkten om saker och ting inte börjar gå åt ett annat håll.

Spelbolagen börjar också luta mer åt att Ole Gunnar Solskjaer kan bli den tränare som lämnar härnäst i Premier League. Just nu spelas Solskjaer till oddset 3,25 och är andrahandsfavoriten hos spelbolaget. Ett odds som mycket väl kan ändras efter helgens bataljer.

Oddsen hittar du hos 888sport

Marco Silva lämnar först enligt oddsen

Den tränare som väntas lämna först, i nuläget, är Evertons Marco Silva. Everton har likt United haft en tung inledning på säsongen och tagit sju poäng på de åtta spelade matcherna. Silva har inte samma uppbackning av klubben som Solskjaer har och 888sport ger därmed låga 1,72 gånger pengarna att han lämnar härnäst. Everton möter West Ham på lördag och givetvis är den match mycket avgörande för Silvas framtid i klubben.

Outsiders enligt oddsen

Andra tränare som också hänger löst enligt oddsen hos 888sport är Mauricio Pochettino i Tottenham, som kan lämna på eget bevåg, och Steve Bruce som egentligen var en snabblösning i Newcastle. Pochettino spelas till oddset 6,00 och Bruce till 11,00 gånger pengarna.

Oddsen hittar du hos 888sport

Tränaren att lämna först i Premier League

Marco Silva1,72
Ole Gunnar Solskjaer3,25
Mauricio Pochettino6,00
Steve Bruce11,00
Quique Sánchez Flores17,00
Nuno Espirito Santo21,00
Ralph Hasenhüttl21,00

Odds från 888sport den 18 oktober 2019 kl 11:00

Oddsen hittar du hos 888sport