Landskamp: Portugal – Irland

I natt, vid 01:45, kommer Portugal att möta Irland i en träningslandskamp inför det stundande VM:et i Brasilien som har premiär nu på torsdag. Den stora fråga är om Ronaldo kommer att kunna spela mot Irland och givetvis är Portugal stora favoriter i mötet.

Matchstart: 01:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 1,70 – 3,40 – 5,50 (betway)

Portugal ska slipa VM-formen

Portugal ska slipa VM-formen och få ordning på de sista pusselbitarna när man möter Irland natten till onsdag svensk tid. Huvudfokus ligger givetvis på om Cristiano Ronaldo är klar för spel efter en tids skadeproblem.

Irland laddar inför EM-kvalet

Irland har inte kvalat sig vidare till VM och har siktet mot EM-kvalet i höst, vilket inte gör denna landskamp helt betydelselös för deras del.

Portugal given favorit

Även om Portugal är given favorit i detta möte så kommer man inte att gå in 100 procent i denna match, för att undvika skador och andra bekymmer inför VM. Ett spel på Portugal som vinnare ger låga 1,70 hos betway och höga 5,50 om Irland vinner matchen.

Intressanta spel på matchen som väntas bli målnål

Som sagt lär det bli en match där Portugal inte satsar allt för mycket och med sin starka defensiv lär man kunna hålla Irland tillbaka. Därmed är ett bet på att endast ett lag gör mål till oddset 1,50 eller att det blir mindre än 2,5 mål till oddset 1,40 mycket intressanta spel.