Let?s Dance – Fem par slåss för överlevnad

Vi kan se fram emot en dramatisk fredag i Let?s Dance. Fem av de nio kvarvarande paren slåss enligt oddsen för att få stanna kvar i tävlingen. Dessutom utmanar Morgan Alling efter uppvisningen senast på allvar Laila Bagge.

En titt på spelbolagens odds på Let’s Dance visar att tävlingen nu är uppdelad i två fält. Fyra par kommer med stor sannolikhet att göra upp om segern medan resterande fem par får rikta in sig på att hålla sig kvar i programmet efter fredagen.

Laila Bagge har fått sällskap som favorit att vinna Let’s Dance efter Morgan Allings fenomenala uppvisning förra veckan. :Expekt: har samma odds – 2,75 – på de båda som totalvinnare, :Ladbrokes: håller fortfarande Bagge som favorit till oddset 2,15, medan :unibet: tror på Alling som vinnare till oddset 2,90.

Hård kamp i botten

I den andra änden är det ännu jämnare och det är väldigt svårt att förutse vilken deltagare som får lämna på fredag. Ser man till oddsen är Elisabeth Höglund och Hasse Aro knappa favoriter att lämna. Men Carl-Jan Granqvist, George Scott och Kitty Jutbring måste också de prestera på topp för att undvika utslagning.