Let´s Dance fortsätter sin fredagsunderhållning

Let´s Dance har under sina år som fredagsunderhållning alltid skapat rubriker. I år vill vi nog påpeka att det är värre än vanligt. Rumpchock, skador, hjärtinfarkt och hjärnblödningar hör kanske inte till vanligheterna i nöjesvärlden. I fredags, den 13:e till ära, med spök- och oturstema som sig bör. Kitty Jutbring fick lämna programmet trots att hon dansat upp sig de senaste omgångarna.

På fredag är det nya tag i Lets Dance och då med nya danser. Spelbolagen hypar upp de två bästa deltagarna, Alling och Bagge medan de ständiga bottentippade Scott och Granqvist betalar fina pengar som förlorare i det kommande programmet.

Niclas Wahlgren visar bra fart och fläkt men detta till trots väljer spelbolagen att höja oddsen för honom. Niclas som kom in som ersättare då Molle fick en hjärtinfarkt. Ladbrokes har bland annat höjt upp oddsen från 6,00 till 10,00 i kommande program. De har kanske mer bakgrundsfakta än oss dödliga? Lycka till i tippandet! Vi på Odds online tror att Granqvist är den som får lämna på fredag!

Vem vinner på fredag den 20/2?
* Odds från Ladbrokes

Laila Bagge och Tobias Wallin – 2.00
Morgan Alling och Helena Fransson – 2.20
Magnus Samuelsson och Annika Sjöö – 6.50
Niclas Wahlgren and Jeanette Carlsson – 10.00
George Scott och Maria Karlsson – 51.00
Elisabet Höglund och Tobias Karlsson – 67.00
Carl Jan Granqvist och Maria Lindberg – 101.00