Liverpool knapp favorit mot Tottenham

Tottenham har halkat rejält efter i Premier League efter tre fluster på de fyra senaste matchernas och i kväll ställs de mot Liverpool och en vinst i kväll är viktigt för att haka på i topplagen.

Matchstart: 20:45
TV: Viaplay Sport

Liverpool har haft en tung säsonginledning och efter 13 omgångar så har de bara mäktat med tre segrar och hela sju oavgjorde möten. Det gör att de ligger på en 11:e plats i Premier League med 16 poäng. Skulle de dock vinna mot Tottenham så seglar de upp på en åttonde plats med ett poäng efter Tottenham.

Att Liverpool skulle ha en chans att ta titeln ska i dagsläget inte vara möjligt. Men en vinst i kväll och de kan i alla fall vara med och slåss om en plats i Champions League.

Oddsen talar för ett jämnt möte med en viss fördel till hemmalaget Liverpool och Redbet ger 2,40 gånger pengarna för en hemmavinst och 2,85 om Tottenham skulle vinna detta möte.

Matchstart är klockan 20:45 och mötet kan du se på Viaplay Sport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 november, 2012