Manchester-derby i Premier League

I dag har vi ett otroligt intressant möte i Premier League när de två lokala rivalerna Manchester United och Manchester City möts på Old Trafford. En en poäng skiljer de två lagen åt och viktiga poäng står på spel i jakten på Europa-platser. Kikar vi på oddsen är de jämna med United som knapp favorit.

Matchstart: 17:00
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,55 – 3,40 – 2,80

Odds från MyBet

Dyster vår för City

City såg länge ut att bli Chelsea främsta utmanare om titeln men mästarna från i fjol har fallit igenom under våren och endast tagit 18 poäng under 2015. De fem senaste matcherna i ligan har renderat i två hemmaförluster och tre bortaförluster mot Liverpool, Burnley och Crystal Palace samt att man på senare tid även blivit utslagna i Champions League såväl som FA-cupen.

Fem raka segrar för United

Manchester United åkte också på ett bakslag när man blev utslagna ur FA-cupen hemma mot Arsenal. Men i Premier League har United däremot stått för en riktig upplyftning med 26 tagna poäng under 2015 och har fem raka vinster inför dagens derby.

United knapp oddsfavorit

Trots att United borde vara given favorit så är ändå ett derby alltid ett derby och det borde inspirera ett pressat City att rycka upp sig. Kikar vi på oddsen från spelbolagen så tror de också på en jämn match och hos spelbolaget MyBet ger ett spel på en United-seger oddset 2,50 och ett spel på City som vinnare 2,80. Ett oavgjort resultat vore inte helt otänkbart dock ger ett spel hos MyBet 3,40 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 april, 2015