Manchester-derbyt har aldrig varit hetare

I Manchester har det egentligen alltid bara funnits ett lag som ALLTID har varit favoriter i matchen mellan de två rivalerna Manchester United och Mancheter City. Säsongen 2009/2010 tenderar att vara något annorlunda. Efter över en miljard spenderade på spelarköp är Manchester City hetare än någonsin.

Trots att Manchester City har en match mindre spelad, delar lagen andraplatsen. City är helt obesegrade i årets Premier League och visar på en mycket stark lagmoral och taktik. Manchester United har öppnat årets Premier League något sämre med en onödig förlust mot det förväntade bottenlaget Burnley.

Det faktum att Manchester United inte riktigt känns igen i årets liga kan dock ligga dem i fatet. De har en relativt lång skadelista med namn som både Rio Ferdinand och John O´Shea borta vilket måste anses som ganska stora avbräck. Dessutom har Manchester City i stort sätt en fläckfri startelva vilket kan ge dem slagläge.

Matchen spelas på Old Trafford vilken har gjort sig känd för att få motståndarna att inte klara av trycket. Frågan är om den gör det den här gången också. Oddset för Manchester City-vinst är dock väldigt högt och absolut spelbart då de inte kan anses som så mycket underdog som ett odds på 6,00 gånger pengarna.

Manchester United vs Manchester City – 1 x 2

1: 1,62 :Unibet:
X: 4,00 :Bet365:
2: 6,00 :Bet365:

Manchester United vs Manchester City -Halvtidstecken

1: 2,25 :Expekt:
X: 2,38 :Bet365:
2: 6,00 :Canbet:

Manchester United vs Manchester City -Målgörare *

* Alla odds från :Ladbrokes:

Wayne Rooney – 2,10
Dimitar Berbatov – 2,25
Michael Owen – 2,25
Rocky Santa Cruz – 4,00
Carlos Tevez – 4,00

Oddsen är hämtade den 20 september 2009

Lycka till!