Många VM-kvalgodbitar i helgen

Om vi blickar lite längre än över Öresund så finns det en hel del intressanta odds att sätta tänderna i under lördagen. Odds Online hjälper dig att hitta de bästa VM-kvalspelen med de mest spelvärda oddsen.

Om vi ändå inleder med kampen i Parken så lär det bli en jämn uppgörelse. För Danmark är ett oavgjort resultat guld värt och för Sverige gäller bara vinst.

Med det i åtanke lämnar vi ettan därhän. Hjärtat säger tvåa medan hjärnan säger kryss. Vi avstår dock, men håller förstås tummarna för Sverige.

Det spelas en hel del ganska avgörande matcher i VM-kvalet denna helg.

I samma grupp som Sverige jagar både Portugal och Ungern viktiga poäng. Räkna med att Portugal tar sista chansen och vinner på hemmaplan. Men oddset – under 1,20 – lockar inte

Odds Portugal – Ungern

I grupp 2 tar Grekland emot Lettland. Båda lagen står på samma poäng och jagar Schweiz som dock lär vinna gruppen. Samtidigt jagar Israel två poäng bakom. Grekland är bättre och missar inte. Spelas till 1,35 hos :Betsson:.

Odds Grekland – Lettland

Även i grupp 3 är det kampen om andraplatsen som står i fokus. Slovakien behöver 1 poäng på de två avslutande matchen och säkrar VM-platsen redan nu, mot andraplacerade Slovenien. Vi spelar ettan till fina 2,30 hos :Betsson:.

Odds Slovakien – Slovenien

Slovenien å sin sida får se upp för gruppens två besvikelser så här långt, Tjeckien och Polen. Dessa möts under lördagen och mycket talar för att Tjeckien tar sista chansen. Men vi tror att kryss ligger nära till hands, spelas dock inte.

Odds Tjeckien – Polen

Vidare till grupp 4 där två lag stått i fokus under hela kvalet och där två lag nu gör upp om förstaplatsen. Ryssland tar emot Tyskland i lördagens mest intressanta kamp. Känns mycket ovisst.

Ryssland är starka men Tyskland är Tyskland och det skulle inte förvåna ett smack om tyskarna vinner. Gästerna behåller dock förstaplatsen med oavgjort. Lämnas.

Odds Ryssland – Tyskland

I grupp 5 har Spanien redan säkrat gruppsegern och nu tror vi att Bosnien kniper andraplatsen genom att besegra Estland på bortaplan. Tvåan spelas till 1,40 på :expekt:.

Lite senare på kvällen spelas Belgien – Turkiet. En match vi i grunden tror Turkiet vinner, men om Bosnien redan vunnit förändras förutsättningarna. Se upp.

Odds Estland – Bosnien
Odds Belgien – Turkiet

Grupp 6 är redan avgjord vad gäller förstaplatsen. England har mosat allt motstånd. Men engelsmännen spelar dock en avgörande roll då man möter tredjeplacerade Ukraina. En match Kroatien kommer följa med stort intresse då Ukraina passerar kroaterna vid vinst. Intressant men svårttippat.

Odds Ukraina – England

Serbien har kopplat greppet i grupp 7 och säkrar VM-platsen genom att vinna mot redan avsågade Rumänien. Vinner stabilt till fina 1,60 hos :Betsson:. Frankrike säkrar andraplatsen hemma mot Färöarna. Spelas inte av uppenbar anledning.

Odds Serbien – Rumänien

Två grupper kvar men då grupp 9 redan är avgjord, Holland klar etta samtidigt som gruppens tvåa – Skottland eller Norge – inte kommer få kvala koncentrerar vi oss på grupp 8.

Bulgarien har en teoretisk chans att nå playoff om Irland förlorar lördagens hemmamatch mot Italien, för att sedan förlora i Montenegro.

Men först och främst gäller som sagt Italien för irländarna. Då det räcker med kryss för Italien kör vi på just kryss till oddset 2,85 hos :Betway:.

Irland – Italien

Det var det. Lycka till med spelandet på VM-kvalet.

Skribent: Johan

Skriven den 9 oktober, 2009