Melodifestivalen: De gör upp i deltävling 3

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

I Melodifestivalen så har vi en solklar favorit i deltävling 3 på lördag medan den andra finalplatsen är mer öppen om vi tittar på de senaste oddsen från Unibet.

Förra helgen fick vi se en liten skräll när Panetoz tog sig vidare från till finalen tillsammans med förhandsfavoriten Maria Sur. Theoz som var klar andrahandsfavorit gick istället vidare till semifinal tillsammans med Tennessee Tears. Vilket innebar att Wiktoria för första gången missar en final.

Med två avklarade deltävlingar så är det dags för deltävling 3 nu på lördag. I den tredje deltävlingen så kommer både Paul Rey och Nordman att vara med för tredje gången medan övriga fem bidrag kommer att framföras av debutanter i tävlingen. Dock har både Laurell och Melanie Wehbe deltagit bakom kulissen som låtskrivare till både bidrag tidigare i år och i årets Melodifestival. Sen har vi även den norska duon Marcus & Martinus som gör debut i Melodifestivalen men som de flesta känner till.

Startordningen och bidragen i deltävling 3

Nr Artist Bidrag
1 Paul Rey Royals
2 Casanovas Så kommer känslorna tillbaka
3 Melanie Wehbe For the show
4 Nordman Släpp alla sorger
5 Laurell Sober
6 Ida-Lova Låt hela stan se på
7 Marcus & Martinus Air
Startordningen & bidragen för deltävling 3

Oddsen på deltävlingen i Mello

Oddsen på deltävling 3 talar sitt tydliga språk, Marcus & Martinus är jättefavoriter att ta sig vidare med bidraget ”Air” och spelas just nu till otroligt låga 1.03 gånger pengarna hos Unibet. Bakom jättefavoriten så är oddsen från spelbolaget inte lika entydiga.

Nordmans bidrag ”Släpp alla sorger” är andrahandsfavoriten hos Unibet men spelas just nu till relativt höga 2.05 gånger pengarna, vilket ger en viktad chans strax över 21 procent. Paul Rey spelas därefter till oddset 3.25 med bidraget ”Royals”, Laurell med bidraget ”Sober” till oddset 7.00 och Melanie Wehbe med bidraget ”For the show” till 8.00 gånger pengarna.v

Deltävling 3 Lidköping - Kvalificera sig för Final

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 23-02-18 08:00
Marcus & Martinus
43.26% 1.01 Spela
Paul Rey
21.85% 2.00 Spela
Nordman
17.48% 2.50 Spela
Melanie Wehbe
5.83% 7.50 Spela
Ida-Lova
5.14% 8.50 Spela
Casanovas
4.37% 10.00 Spela
Laurell
2.08% 21.00 Spela
Fler odds Färre odds

Samma tid och samma kanal för deltävling 3

På lördag ska alltså deltävling 3 avgöras i Lidköping. Som vanligt drar tävlingen igång vid 20:00 och du följer den i SVT1 eller på webben i SVT Play.

Frågor och svar om deltävlingen

När är deltävling 4 i Melodifestivalen?

Vem vinner deltävling 4?

Vilka bidrag går vidare till finalen från deltävling 4?

Var kommer deltävling 4 att arrangeras?

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 februari, 2023