Melodifestivalen: Liamoo stor favorit i deltävling 2

Melodifestivalen odds

Melodifestivalen 2022 rullar vidare och i kväll ska den andra deltävlingen avgöras. Liamoo är solklar favorit att gå vidare men därefter är det en jämn kamp om den andra finalplatsen enligt oddsen från Unibet.

Den första deltävlingen i Melodifestivalen 2022 är nu avklarad. Och det blev precis som oddsen talade för, Robin Bengtsson och Cornelia Jakobs tog sig vidare till finalen.

Inför kvällens andra deltävling är Liamoo stor favorit att gå vidare med bidraget ”Bluffin”. Om vi tittar på oddsen hos Unibet så spelas Liamoo just nu till låga 1.12 gånger pengarna. Klart större favorit än vad Robin Bengtsson var i den första deltävlingen.

Bakom storfavoriten Liamoo så talar oddsen för en riktigt spännande uppgörelse. De två främsta favoriterna att göra Liamoo sällskap till finalen är Mello-vinnaren John Lundviks bidrag ”Änglavakt” till oddset 2.20 och Alvaro Estrellas bidrag ”Suave” som spelas till 2.35 gånger pengarna.

Outsiders till en plats i finalen är Samira Manners med bidraget ”I want to be loved” till oddset 4.75 och Tone Sekelius bidrag ”My wat” som spelas till 5.745 gånger pengarna.

Se fler odds på deltävling 2 nedan från Unibet. Oddsen uppdateras löpande och kan skilja sig från texten ovan.