Melodifestivalen: Odds på deltävling 1

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Nu är det äntligen dags för Mello-cirkusen att dra igång och inför lördagens första deltävling har vi Robin Bengtsson och solodebutanten Cornelia Jakobs i toppen av oddslistan hos Betsson.

Den första deltävlingen av Melodifestivalen kommer att avgöras nu på lördag. Så är det nu dags att bänka sig framför Melodifestivalen de kommande lördagarna för att rösta fram Sveriges bidrag till Eurovision.

I den första deltävlingen så är den tidigare Mello-vinnaren Robin Bengtsson är given favorit med bidraget ”Innocent love” att ta sig vidare till finalen till oddset 1.45.

Andrahandsfavorit är Cornelia Jakobs som har tävlat i Melodifestivalen tidigare men då i gruppen Love Generation. Nu gör hon Solo-debut med bidraget ”Hold me closer” på lördag och ges oddset 1.60 av Betsson att gå vidare till finalen.

Outsider är den blott 16-årige influencern Theoz med bidraget ”Som du vill” som spelas till 2.00 gånger pengarna.

Malou Prytz är återigen tillbaka med sitt tredje Mello-framförande med bidraget ”Bananas”. Dock spelas hon till höga 4.00 gånger pengarna.

Höga odds är det även på veteranen Shirley Clamp med bidraget ”Let there be angels” som spelas till hela 10.00 gånger pengarna

Till Betsson

Deltävling 1 i Mello – Odds att gå vidare

Robin Bengtsson: 1.45
Cornelia Jakobs: 1.60
Theoz: 2.00
Malou Prytz: 4.00
Omar Rudberg: 4.00
Shirley Clamp: 10.00
Danne Stråhed: 10.00

Odds från Betsson

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 februari, 2022