Melodifestivalen: Oddsen på finalen – med en klar favorit

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

På lördag smäller det. Då ska Sveriges bidrag till Eurovision utses och spelbolaget Unibet har plockat fram en klar oddsfavorit att vinna Mello-finalen.

På lördag är det dags för den stora Mello-finalen. Under fem veckor har 12 tagit ut, bidrag som nu ska göra upp om en plats i Eurovision. Men vem tar sig dit? Vi ger dig de senaste final-oddsen från Unibet nedan.

Se alla bidragen i finalen här >

En klar favorit enligt oddsen

Vinnaroddsen av finalen har skiftat en del under veckorna som har gått. Först var Klara Hammaström Unibets favorit att vinna Mello-finalen, men efter den första deltävlingen så tog Cornelia Jakobs över favoritskapet.

Ett favoritskap som skiftade återigen efter den tredje deltävlingen, då Anders Bagge tog över förstaplatsen i oddslistan hos Unibet. Men när alla deltävlingar var avslutade så var återigen Cornelia Jakobs spelbolagets favorit, ett favoritskap hon hållit sedan dess.

Favoriten Cornelia Jakobs kan du just nu spela till oddset 1.78 att vinna finalen. Ett favoritskap som har ökat något efter semifinalen och ges nu en viktad vinstchans på 44.97 procent.

Anders Bagge är klar två i vinnarlistan hos Unibet till oddset 3.00 gånger pengarna. Och ges därmed en vinstchans på 26.68 procent. Så det är ett klart favoritskap som Unibet lägger på Cornelia Jakobs.

Därefter håller Unibet Klara Hammarström högt till oddset 4.75, som innebär en vinstchans 16.85 procent.

Det som också står klart är att inga av bidragen från semifinalen ges någon större chans att vinna finalen. Den bästa vinchansen för semifinalbidrag ges Tone Sekelius men till låga 1.57 procent, till ett odds på hela 51.00 gånger pengarna.

Se de senaste oddsen på Mello-finalen 2022 nedan. Notera att oddsen i tabellen uppdateras löpande och kan därmed skiljer sig från texten ovan.

Datum & tv-tider för Mello-finalen

Finalen går som sagt av stapeln på lördag, den 12 mars, med start 20:00. Och som vanligt är det SVT1 och SVT Play som sänder finalen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 mars, 2022